keyboard_arrow_up

Sessions de Tupper Toys

Els nens aprenen de forma natural a través del joc. És per aquest motiu que des JOGUINES ECOLÒGIQUES us oferim unes sessions que ens ajudaran els adults, a descobrir noves formes de relació amb els nostres petits a través dels jocs i joguines que li oferim.

Els Tupper Toys són una proposta que combina la vessant pedagògica, donant informació i continguts formatius als assistents, apropant-nos a les seves inquietuds i preocupacions, i també té una vessant lúdica. Adaptada a cada un dels grups segons les edats dels nens que hi participaran.


Durant la sessió els nens i nenes que assisteixin a l'activitat, podran gaudir de diferents jocs i materials que us presentarem. D'aquesta manera pretenem que els més petits / es puguin conèixer i experimentar amb nous materials que els faran descobrir una nova forma d'entendre les estones de joc.

A més, els adults aprendrem a relacionar-nos a través dels jocs i materials presentats amb els nens, per amarar-se de tot el que sentim durant les estones que compartim amb els nostres nens i nenes.

Aquestes sessions van dirigides a les Associacions de Mares i Pares (AMPA de les escoles), grups de criança o famílies i amics que s'ajuntin per fer una sessió.

La reunió té una durada d'una hora i mitja aproximadament; el grup és de mínim 10 adults i pot incloure nadons que encara no es desplacen sols.

En el cas que els infants ja es desplacin buscarem una proposta que s'ajusti al vostre interés.

Demana més informació a info@joguinesecologiques.cat