Desenvolupament de...

En aquesta secció podràs trobar els nostres productes classificats segons les habilitats cognitives que es desenvolupen durant el joc.

Subcategories

 • Intel·ligència...

  No només fa referència a l'habilitat de la comunicació oral, sinó a altres formes de comunicar-se com l'escriptura, la gestualitat, ...

 • Intel·ligència...

  Permet detectar, diferenciar, i categoritzar els aspectes vinculats a la natura, com les espècies animals i vegetals o fenòmens relacionats amb el clima, la geografia o els fenòmens de la natura.

 • Intel·ligència...

  Ens faculta per advertir coses de les altres persones més enllà del que els nostres sentits aconsegueixen captar, proporciona capacitat d'empatitzar amb les altres persones.

 • Intel·ligència...

  És la que ens faculta per comprendre i controlar l'àmbit intern d'un mateix, per poder accedir als propis sentiments i emocions i reflexionar sobre aquests.

 • Intel·ligència...

  Les habilitats corporals i motrius que es requereixen per manejar eines o per expressar certes emocions representen un aspecte essencial en el desenvolupament de totes les cultures de la història.

 • Intel·ligència musical

  La música és un art universal. Totes les cultures tenen algun tipus de música més o menys elaborada, per això es considera que en totes les persones hi ha una intel·ligència musical latent. Algunes zones del cervell executen funcions vinculades a la interpretació i composició de música.

 • Intel·ligència...

  Es relaciona amb la capacitat per el raonament lògic i la resolució de problemes matemàtics.

 • Intel·ligència espacial

  L'habilitat per poder observar els objectes i el món des de diferents perspectives està relacionada amb aquesta intel·ligència.

per pàgina
Mostrant 1 - 6 de 235 elements

¡Fabricats amb cautxú 100% natural per desenvolupar l'habilitat del nadó! A partir de 3 mesos. Fabricat a França.

¡Fabricats amb cautxú 100% natural per desenvolupar l'habilitat del nadó! A partir de 3 mesos. Fabricat a França.

18,50 €

La primera joguina per a nadons que desperta tots els seus sentits: vista, oïda, gust, tacte, olfacte. També alleuja els dolors del nadó quan comencen a sortir-li les dents. A partir de 0 mesos Fabricat a França.

La primera joguina per a nadons que desperta tots els seus sentits: vista, oïda, gust, tacte, olfacte. També alleuja els dolors del nadó...

18,95 €

Formes geomètriques per muntar i estudiar en 3D o utilitzar en pla com a plantilla i comparar capacitats. És un material ideal per a la taula de llum.

Formes geomètriques per muntar i estudiar en 3D o utilitzar en pla com a plantilla i comparar capacitats. És un material ideal per a la...

18,50 €

6 pales gegants en plàstic flexible i translúcid en els colors primaris: vermell, blau i groc. Per ensenyar les barreges de colors. Un material perfecte per a la taula de llum.

6 pales gegants en plàstic flexible i translúcid en els colors primaris: vermell, blau i groc. Per ensenyar les barreges de colors. Un...

9,50 €

6 plantilles de 0,8 mm. de gruix. Valen per 12 utilitzant contorn interns i externs. Tot en un maletí transparent per guardar-ho fàcilment un cop acabes.

6 plantilles de 0,8 mm. de gruix. Valen per 12 utilitzant contorn interns i externs. Tot en un maletí transparent per guardar-ho...

9,75 €

Casa de fusta que proporciona grans moments de joc.A partir de 3 anys.Fabricat a Alemanya.

Casa de fusta que proporciona grans moments de joc.A partir de 3 anys.Fabricat a Alemanya.

35,95 €
per pàgina
Mostrant 1 - 6 de 235 elements