keyboard_arrow_up

Marble Run 33

42,00 €

VARIS Marble Run, són peces de fusta disponibles en diverses longituds i alçades per a una creació de descens més dinàmic i més ràpid. Aquest joc té una increïble quantitat de possibles variacions - del més simple fins a complexos laberints de diversos pisos.

Aquesta joguina ajuda a estimular la lògica i el pensament espacial en els nens. Combinant elements dels jocs, pilotes i gravetat, a través de l'experimentació es milloren 3 percepcions tridimensionals. D'acord amb els resultats de proves d'aquesta joguina, s'ha provat que pot mantenir l'atenció d'un nen durant un màxim d'1 hora i 20 minuts.

- Recomanat per a nens de 3 anys.
- La joguina pot ser adequat per als nens més petits sota la cura d'un adult quan les pistes s'exclouen del conjunt. 

Disponibilitat: En Stock
+


Material: fusta

VARIS Marble Run bàsic inclou 33 peces de fusta perfectament elaborades i polides amb els orificis i ranures dins d'ells. En el conjunt es poden trobar també tres bales. Amb aquest joc els nens poden construir un laberint per fer córrer les tres boles pista avall. Aquesta joguina ajuda a estimular el pensament tridimensional i espacial en els nens. Per jugar encara més variat i sortir del VARIS Marble Run 33 és perfectament compatible amb els altres sets extres de Marble Run. Fet de fusta de bedoll d'alta qualitat. Usats certificació FSC material verge.

Embalatge (mm): 340 x 320 x 43
Pes (g): 1400
Mida (mm): 220x240x12 ~

productes relacionats