keyboard_arrow_up

Nins del bosc

42,50 €

Conté 3 Nins, 3 Nins amb barret de copa, 3 saquets de feltre, 3 barrets de feltre, 1 taula de feltre, 1 mitja esfera, 1 con, 3 bolets, 3 monedes, 2 barres petites i 1 barra gran. Inclou bossa de tela.
Edat recomanada +12 mesos

Es converteixen en un element de joc simbòlic per a la creació d'històries i la construcció de Mini Mons. No obstant això, combinats amb altres materials poden acompanyar jocs matemàtics, de llenguatge, sensorials, etc. A més es tracta d'un material no estructurat, el que permet donar-li gran quantitat d'usos. L'obertura de possibilitats d'aquests materials afavoreix el pensament creatiu i divergent.

Diversos elements de joc que són insinuacions per crear Mini Mons, aquests escenaris en miniatura que conviden als nens i nenes a expressar-se ia jugar a través dels seus mons interns que treuen a l'exterior des del joc, l'emoció, el moviment, la imaginació ... són molts els elements que conviden al joc simbòlic, a la invenció de contes i històries ... els Nins, amb barret de copa, amb barret o sense, són els protagonistes de contes i llegendes; i els diferents materials que els acompanyen creen escenaris on viure i sentir tot un món imaginari.

Disponibilitat: En Stock
+


productes relacionats