keyboard_arrow_up

Arc de Sant Martí mitjà

25,95 €

L'Arc de Sant Martí Waldorf és un recurs pedagògic versàtil molt utilitzat en les filosofies Waldorf i Montessori. El joc lliure els proporciona infinitat d'opcions que desenvolupen la seva imaginació i creativitat, amb moltes possibilitats de joc. Apila, construeix, fes carreteres, i tot el que la imaginació del nen li deixi fer.

Les joguines de fusta naturals de Grimm's són un element imprescindible en cada habitació infantil. L’arc de Sant Martí fomenta el joc d'apilar i encaixar i la motricitat fina en els més petits. Els nens a partir dels 3 anys poden fer formes i construccions de fusta molt boniques, combinant-ho amb els altres jocs en forma de flor, foc, terra o aigua, tots amb el gruix base de 6cm.

Conté: 6 peces de fusta en els colors de l’Arc de Sant Martí

Edat: + 1 any
 

Disponibilitat: Sense Stock


Material: fusta

Mirant als nens jugar amb l'arc de Sant Martí, notarà les múltiples possibilitats que té quan se'ls deixa jugar i utilitzar la seva imaginació. Fa un moment era una casa per ninots, després un circuit per als cavalls, i ara un bressol per a nines. Aquest tipus de joguines acompanyaran als vostres fills molt de temps i sempre ho van a anar redescobrint amb el temps.
 

NOTA IMPORTANT
En ser un producte natural i fabricat a mà, les mesures poden variar lleugerament. L'ample de l'arc de Sant Martí va entre els 17 a 18cm. A part és un producte fabricat amb fusta, que és un producte natural, així que els nusos, imperfeccions i variacions en el tint no es consideren un defecte, sinó una prova del seu origen natural. És una prova de la seva qualitat i no un defecte.

productes relacionats