keyboard_arrow_up

Enviament.

Us oferim diferents opcions perquè pugueu triar la que millor s'adapti a les vostres necessitats:

1. La comanda arriba a l'adreça que ens indiquis.

El transportista porta el paquet al teu domicili, o l'adreça que eligas entre 24 hores després d'haver realitzat el pagament de la teva compra.

Per poder realitzar la preparació i l'empaquetat, la teva comanda sortirà del nostre magatzem, com a norma general, el dia següent a la realització de la teva compra.

2. Punt de recollida gratuït a la ciutat de Vic (Barcelona).

Tenim a disposició dels nostres clients, un punt de recollida al nostre showroom JOGUINES ECOLÒGIQUES (La caputxeta, Plaça dels Sants Màrtirs, 30 de Vic)

Aquest servei és gratuït, però està condicionat a l'horari d'obertura:

dilluns mati tancat, tarda de 5 a 8

de dimarts a dissabte de 10 a 1 i de 5 a 8

Tarifes de transport.

Tots els enviaments de la nostra botiga tenen el preu de 4.75 euros si la recollida és en una oficina de correus triada (42-72 hores), o 6,50 euros amb lliurament en 24 hores al lloc on el teu eligas.

Els costos de l'enviament s'afegeixen al preu final de la comanda. No podem gestionar comandes separats, per això la millor opció és ajuntar tots els productes que vulguis comprar a una mateixa comanda.

Per compres superiors a 65 euros, enviament gratuït a domicili (Península i Balears).

 

Pagament segur

Utilitzant Visa / Mastercard / Paypal o Transferència Bancària.

Les compres que fas a la nostra botiga online són completament segures: les teves dades personals i dades bancàries estan protegides i no són accessibles a persones no autoritzades en cap moment del procés.

Disposem de l'opció de pagament amb targeta de crèdit, a través de la plataforma de pagament de Banc de Sabadell.

També podràs realitzar el pagament de les compres usant Paypal.

I si ho prefereixes, t'oferim el mètode de pagament mitjançant transferència bancària. Al final de la teva compra rebràs un email amb tota la informació necessària. En aquest moment a través del teu banc hauràs de realitzar la transferència perquè així puguem procedir a la preparació de la teva comanda.

En tots els casos les teves dades personals i bancàries queden totalment protegides per la plataforma de pagament de Banc de Sabadell, pel sistema Paypal o pel teu propi banc, sense tenir accés a ells en cap cas, JOGUINES ECOLÒGIQUES.