keyboard_arrow_up

qui som

Benvinguts a Joguines Ecològiques, una botiga online adaptada als temps moderns, però amb l’essència de les petites botigues de poble de sempre. Si has arribat fins aquí és perquè, com nosaltres, busques jocs i joguines de qualitat per als petits/es. Passa i gaudeix i, si ens necessites, no ho dubtis, estem a l’altre costat!

Segurament et sorpendràs, però som partidaris que els infants no necessiten una gran quantitat de joguines, sinó poques i ben escollides perquè els acompanyin en la descoberta del món i en els aprenentatges.

Tenim una llarga trajectòria professional en l'àmbit de l’educació. som un equip de mestres i pedagogs que estem al teu servei per assessorar-te i ajudar-te a trobar aquella joguina o material més adequat per al teu fill/a. 

Per això ens prenem molt seriosament el procés d’escollir els materials que trobaràs a la nostra botiga. Dediquem molt temps a conèixer els productes abans de posar-los al teu abast, perquè et volem oferir el millor.

Però si ens remuntem al principi de tot, a la “xispa” que va fer encendre aquest projecte, hem de viatjar fins el moment en que va néixer la nostra primera filla. La necessitat de trobar jocs i joguines fabricades amb materials naturals i ecològics, que oferissin llibertat a l’infant per jugar i descobrir el món ens va portar a fer una exhaustiva recerca.

Carregats d’il·lusió, al 2014 va néixer Joguines Ecològiques, per posar-te a les teves mans una selecció de jocs i joguines naturals i sense tòxics, que esperem que omplin de grans estones de joc la teva llar!

Anna i Joan

A partir del gener del 2019 Joguines Ecològiques i Eines per Aprendre s’uneixen per donar un nou impuls als dos projectes.  Agraïm a l’Anna i a en Joan que hagin pensat amb nosaltres.

Ens presentem:  Roser Tió i Puntí, mestra que fa catorze anys que és gerent de la botiga física d’Eines per Aprendre i , Amadeu Lleopart, pedagog i mestre, que fa mes de vint anys que es dedica al treball personalitzat amb alumnes amb dificultats d'aprenentatge.

Amb molta il·lusió, anirem afegint a la botiga on-line,  jocs i joguines que us poden interessar i atendrem les vostres peticions el més aviat possible.

Roser i Amadeu