Qui som?

Sóc l’Anna, diplomada en educació social i llicenciada en psicopedagogia (col·legiada núm 01355). Durant més de 8 anys vaig treballar diàriament amb persones amb discapacitat intel·lectual i amb dificultats d’aprenentatge.

Aquesta feina m’ha portat a descobrir com n’és d’important dedicar temps al joc, compartint i participant activament, mentre aprenem i transmetem a través de la relació que es genera amb l’altre/a.

Quan va néixer la meva primera filla, les inquietuds per trobar joguines de qualitat, que transmetessin uns valors i que fossin sanes em va portar a fer una recerca exhaustiva que em va permetre descobrir una gran varietat de productes, que en ocasions no m’era fàcil de poder adquirir en botigues pròximes.

És per aquest motiu que, amb el temps i després de molts esforços, la idea de tirar endavant un projecte educatiu propi per donar a conèixer i apropar els coneixements i el material que he anat trobant a les famílies, als professionals de l’educació, etc s’ha convertit en el que avui esteu veient: “Joguines Ecològiques”.

Però aquesta és només una de les potes d’aquest projecte. L’altre pilar on es sustenta aquesta iniciativa és el meu marit, en Joan, sense la perseverança del qual no hauria trobat mai la forma de materialitzar totes les meves idees.

En Joan és mestre d’educació primària i llicenciat en psicopedagogia (col·legiat núm 01655), a part de ser el pare de les meves dues filles i de tenir el cervell sempre en funcionament generant idees.

Amb ell formem un bon tàndem. La nostra formació i l’experiència laboral adquirida al llarg dels anys, ens ha portat a compartir inquietuds sobre l’educació i les múltiples formes d’aprendre i d’ensenyar als infants.

L’empenta per tirar endavant aquest projecte sorgeix de les inquietuds que tenim com a pares i mares per oferir joguines de qualitat a les nostres filles.

Foto: Cristina Pujol (@banyadorderatlles)

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar