Sessions de Tupper Toys

Els infants aprenen de forma natural a través del joc. És per aquest motiu que des de Joguines Ecològiques us oferim unes sessions que ens ajudaran a als adults, a descobrir noves formes de relació amb els nostres petits a través dels jocs i joguines que us oferim.

Els Tupper toys són una proposta que combina la vessant pedagògica, donant informació i continguts formatius als assistents, acostant-nos a les vostres inquietuds i preocupacions, i també té una vessant lúdica. Adaptada a cada un dels grups segons les edats dels infants que hi participaran.

Durant la sessió els nens/es que assiteixin a l'activitat, podran gaudir de diferents jocs i materials que us presentarem. D'aquesta manera pretenem que els més petits/es puguin conèixer i experimentar amb nous materials que els faran descobrir una nova forma d'entendre les estones de joc.

A més, els adults aprendrem a relacionar-nos a través dels jocs i materials presentats amb els infants, per tal d'empapar-nos de tot el que sentim durant les estones que compartim amb els nostres nens i nenes.

Aquestes propostes van adreçades a les Associacions de Mares i Pares (AMPA de les escoles), a grups de criança o famílies i amics que s'ajuntin per fer una sessió.

La reunió té una durada d’una hora i mitja aproximadament; el grup és de mínim 10 adults i pot incloure nadons que encara no es desplacen sols.

Demana'ns més informació a info@joguinesecologiques.cat