Memo estats d'ànim

Imprimir
  • 5656
  • En existència
  • Avís: últims articles en stock!
  • Nous

El set es compon de 24 fitxes de fusta amb 12 emocions diferents. Els nens poden aprendre com fer coincidir dues emocions idèntiques amb aquest joc de memòria tan divertit!

A partir de 2 anys.

Fet a Tailàndia.

Més detalls

21,20 €

Amb aquest joc es desenvolupa la capacitat d'aprenentatge de la relació entre els colors i les emocions. Les fitxes amb colors dels estats d'ànim poden ajudar a visualitzar un sentiment de grup i a practicar el vocabulari de les emocions.

Intel·ligència lingüística

No només fa referència a l'habilitat de la comunicació oral, sinó a altres formes de comunicar-se com l'escriptura, la gestualitat, ...

Intel·ligència lògico-matemàtica

Es relaciona amb la capacitat per el raonament lògic i la resolució de problemes matemàtics.

Intel·ligència corporal i cinestèsica

Les habilitats corporals i motrius que es requereixen per manejar eines o per expressar certes emocions representen un aspecte essencial en el desenvolupament de totes les cultures de la història.

Intel·ligència intrapersonal

És la que ens faculta per comprendre i controlar l'àmbit intern d'un mateix, per poder accedir als propis sentiments i emocions i reflexionar sobre aquests.

Intel·ligència interpersonal

Ens faculta per advertir coses de les altres persones més enllà del que els nostres sentits aconsegueixen captar, proporciona capacitat d'empatitzar amb les altres persones.

  • Materials Fusta